Til barn og baby

Trygg båttur for de minste

En redningsvest til barn fra Regatta gjør at barna dine får det både komfortabelt og trygt på sjøen. Ikke minst vil du kunne slappe mer av når barna har på seg kvalitetsvester. Vestene vi har for salg har gode snu- og flyteegenskaper og en nakkepute som gir en høy og stabil flytestilling. Stropp under skrittet, glidelås og belte rundt livet gjør at vestene sitter godt.

Vår favorittvest

Regatta Soft Elias Baby er en redningsvest til baby som har blitt kåret til testvinner i en rekke uavhengige tester. Både Forbrukerrådet, Foreldre.no og VG har kronet Soft med seieren. Den høye og stabile flytestillingen og de raske snuegenskapene trekkes spesielt fram som gode egenskaper. Derfor er det ikke noen tvil om at vi anbefaler denne når du skal kjøpe redningsvest til en baby på 3 kg eller mer. Den er allerede favoritten til mange familier rundt om i landet. Kanskje det er du og din familie sin tur til å prøve?

Stort utvalg av vester

Vi har en litt billigere Elias-redningsvest for små barn og babyer på 5 – 15 kilo med den samme kule Elias-designen. Den fluoriserende sikkerhetsfargen på ytterstoffet gjør at barnet ligger godt synlig i vannet. En tilsvarende redningsvest for barn på 15 – 30 kilo har vi også, Ellers er Kaptein Sabeltann-vesten en favoritt blant barna med kule trykk og Solas-refleks. Uansett hvilken du velger, tar du et godt valg ved å kjøpe redningsvest til barn her.

4 vare(r)

per side

4 vare(r)

per side