Ei Electronics

Livredningsutstyr

Ei Electronics leverer røykvarsler til bruk både på strømuttak med 230 V og batteri med 9 V. Ei Electronics er markedsledende på produksjon av røykvarslere i Europa. Hovedkontor og alt av produksjon foregår i Irland. For Ei er ikke røykvarslere bare det – for dem er de såkalte “life saving devices”. I tillegg til varslerne for 230 og 9 V, har Ei røykvarslere med lithium-batteri som varer i minst ti år. Disse kommer med fem års garanti.

Våre anbefalinger

Ei har to modeller i Ei605CRF og 650iRF som er veldig avanserte med lithium-batteri som varer i minst ti år. Begge disse kan seriekobles med opptil 12 stk. totalt. Førstnevnte kan brukes med fjernkontroll, som enten kan være håndholdt eller fastmontert i vegg. Med den kan du både teste og pause alarmen. I tillegg kan du se hvor brannalarmen har blitt utløst. På den større modellen kan du gjøre dette gjennom AudioLink-appen på smarttelefonen. Ei har ellers en egen modell for døve og tunghørte.

Andre produkter

Av andre produkter Ei fører, kan man nevne CO-detektorer med lithiumbatteri, som kommuniserer med andre detektorer gjennom RadioLink, samt et veggmontert betjeningspanel som gjør at du enkelt kan avstille, teste og lokalisere avløst alarm. Man kan også kjøpe en egen lokaliseringsknapp som kobler av kommunikasjonen mellom detektorer, slik at det kun er detektoren som har utløst alarmen som høres. En håndholdt fjernkontroll med de samme funksjonene som betjeningspanelet nevnt over, er også mulig å kjøpe som tillegg til varslerne.