Housegard

Markedsledende i Norden

I over 20 år har Housegard satt sitt preg på brannsikkerheten med kontinuerlig utvikling og forbedringer. De er markedsledende innen forbrukermarkedet i Norden. Kvalitet er fundamentet i deres produkter, og et eksempel på dette er at de tilbyr markedets høyeste slukkeeffekt, 55A, på sine 6 kilos pulverslokkere. Fra Housegard får du brannslukker med både pulver, skum og karbondioksid. Ellers kan du skaffe deg brannalarm, brakett og firestopper fra dette markedsledende merket.

Brannslukker til ditt bruk

I nettbutikken finner du brannslukkere på både 2, 5, 6 og 12 kilo fra Housegard. Hvilken størrelse du skal kjøpe avhenger av hvor du tenker å ha det. I norske hus er det lovpålagt å ha minst ett apparat på 6 kilo. I båten, campingvogna eller bobilen derimot, kan det holde med 2 kilo. For bedrifter kan det være hensiktsmessig å gå for det større på 12 kilo. Om du har lyst på passe stor effekt uten masse griseri å rengjøre etterpå, kan du jo ta en titt på karbondioksidslukkeren på 5 kilo.

Housegard sine brannvarsler-utgaver

Det skiller nesten fem hundre kroner mellom de to røykvarslerne vi har inne fra Housegard. System Link™ er premiumutgaven, en optisk Housegard-røykvarsler som kan seriekobles med opptil 32 stk. totalt. Den koster da også dobbelt så mye som den andre, Origo™, som også kan kobles i serie og har siste nytt når det kommer til energibesparing. Denne er også en kombinert røyk- og varmevarsler som utløses både ved røyk- og varmeutvikling.

Vare 1 til 12 av totalt 15

per side

Side:
  1. 1
  2. 2

Vare 1 til 12 av totalt 15

per side

Side:
  1. 1
  2. 2