Redningsline / branntau

Forhåpentligvis vil de fleste familier slippe noen gang å måtte evakuere boligen i tilfelle brann, men det er naturligvis best å være forberedt. En redningsline kan vise seg å bli en veldig god investering og billig forsikring, og den kan gjøres nærmest usynlig når den ikke er i bruk. Det eneste som må monteres på veggen innendørs er kroker som linepakken skal festes i, og ofte kan feste og linepakke skjules bak en gardin når linen ikke er i bruk.

Rask å lokalisere og enkel å bruke

Redningslinen er enkel å klargjøre, og når førstemann har firt seg i sikkerhet, kan selen og linen enkelt trekkes opp igjen til neste bruker - enten fra bakken eller der linen er montert. Et branntau eller redningsline for brann fungerer best dersom man på forhånd øver på å bruke utstyret. Med øvelse er sjansen større for at selve evakueringen kan gjennomføres på en god måte hvis det blir alvor. Det står klare instruksjoner utenpå pakken, og redningslinen bruker i tillegg en patentert spesialtrinse som reduserer farten ved nedfiringen.

Sikkerheten er på topp

Det er kanskje lett å tenke at et tau eller en line aldri kan gi like sikker evakuering som en stige, men det er både trygt og sikkert å gjøre bruk av et branntau. Kjøp disse rimelige forsikringene selv og se hvor solid og enkelt det er. Det finnes i tillegg spesielle barneseler som gjør at småbarn er festet trygt til deg mens dere sammen firer dere ned. Redningslinen kommer i flere lengder, og kan dermed tilpasses både eneboliger og blokker på flere etasjer.

7 vare(r)

per side

7 vare(r)

per side