Slukkeskum

Skulle man være så uheldig at det utvikler seg røyk eller flammer i boligen, er tiden dyrebar. Det gjelder å handle veldig raskt, og da er en boks med slukkeskum helt ideell. I stedet for å fylle opp en bøtte med vann eller hente et tungt brannslukningsapparat, kan man nå i stedet finne fram den lille og hendige boksen med skum. Forhåpentlig vil ikke brannen få tid til å spre seg, og slike bokser kan brukes i alle vinkler - dermed er det lettere å komme til mens slukkingen pågår.

Ypperlig også for barn og eldre

Når det oppstår brann i en bolig kan det oppstå panikk, og det kan være skjebnesvangert. En person som får panikk når det brenner vil ikke tenke klart, og da kan et brannslukningsapparat kanskje bli for komplisert å betjene. En vanlig skumslukker i sprayboksformat er enkel å betjene, og siden den veier lite kan også handicappede, barn eller de som er dårlig til beins bruke den. Boksen er nemlig like lett å bruke som for eksempel hårspray, og alle kjenner til hvordan en slik sprayboks fungerer.

Både bruk og opprydding er enkel

Det er viktig å huske at denne typen slukker ikke erstatter større, manuelle slukkere med skum, vann eller pulver, men kan være et godt supplement. Med minimale skader etter slukkingen og kort oppryddingstid er denne slukkemetoden effektiv og ukomplisert for den som vil ha en rask måte å hindre brann på. Det finnes også en praktisk veggbrakett for bokser med slukkeskum, og pris bør ikke avskrekke noen fra å ta i bruk disse praktiske boksene med slukkeskum.

5 vare(r)

per side

5 vare(r)

per side