Noraid

Ledende i Norge på førstehjelp

Noraid er en produsent av forskjellige førstehjelpsartikler som øyeskyll, plaster, ispose og ulike oppbevaringer for de ulike artiklene. Noraid er den ledende totalleverandøren av medisinsk forbruksmateriell til sykehus og primærhelsetjenesten i Norge. Om uhellet skulle være ute er det alltid lurt å ha lappesakene lett tilgjengelig – uansett hvor du er. Akkurat dette er Noraid behjelpelig med. Noraid er også leverandører av hjertestartere, men det er ikke noe vi har inne her hos oss for øyeblikket.

Pakkeløsninger

Noraid har mange forskjellige pakkeløsninger for sitt førstehjelpsutstyr. Man kan for eksempel nevne medisinskap, førstehjelpskoffert, førstehjelpsmappe i tillegg til den velkjente førstehjelpsputa. Her får du de viktigste ingrediensene samlet i ulike mengder. Dette kommer selvfølgelig an på størrelsen på pakningen. En stor førstehjelpskoffert skal nok ha det du måtte trenge til førstehjelp. Et stasjonært medisinskap kan ellers være praktisk ved at man vet hvor det henger til en hver tid.

Praktisk i Norge

Her i Norge med det kalde nordiske klimaet, er det noe som virkelig er et must å ha med i sekken til skituren på fjellet. Nei, det er ikke Kvikk Lunsj, men redningsfolie. Denne folien holder deg tørr og kan både være varmende eller avkjølende, alt etter hvilket behov du har der og da. Ved å legge gullsiden inn og sølvsiden ut, transporteres varmestråling fra kroppen ut mens sollyset reflekteres. Dette gir en avkjølende effekt. Omvendt vil sølvsiden inn og gullsiden ut gi en varmende effekt ettersom kroppsvarmen reflekteres og solstrålene slippes inn, men ikke ut.

Vare 1 til 12 av totalt 29

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Vare 1 til 12 av totalt 29

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3