Sikkerhet

Sikkerhetsartikler som øker tryggheten hjemme og ute

Moderne teknologi har gitt oss et stort utvalg av artikler som kan øke vår personlige trygghet hjemme og ute. Dette er apparater som reduserer risiko eller varsler hvis det er fare eller risiko, og som kan trygge liv og helse. Blant produktene i vår nettbutikk finnes blant annet alarmer, brodder, bevegelsessensorer, strømsparere og mye mer.

Din personlige sikkerhet

Ser du etter produkter for å øke dine eller dine nærmeste sin personlige sikkerhet kan man kombinere flere produkter. TIW forsvarsspray har en kraftig stråle som rekker 3-4 meter og har en rød gel som farger og blinder øynene. Personalarmer med overfallsspray og farge som sitter i flere dager skaper både lyd og tid til handling.

Elsikkerhet – sørg for at dine elektriske apparater er trygge

Homesafe sikkerhetsur er en populær anskaffelse som bryter strømmen etter 30 minutter. Super å bruke med kaffetrakter, strykejern eller andre apparater som ikke bør stå på for lenge. Lynvern beskyter utstyr som settes i kontaktene. Jordfeilbryter beskytter mot feil i elektriske apparater som gressklippere, motorvarmere og annet. Beskyttelsesboks til skjøteledning beskytter mot vann, snø og fukt. I tillegg har vi mye annet sikkerhetsutstyr som låser, kamera/sensorer, sikkerhetsutstyr til båt og mye mer.

Vare 1 til 12 av totalt 172

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Vare 1 til 12 av totalt 172

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5