Refleks

Bruk refleks i mørket!

Når det går mot mørkere tider betyr det også at personer i trafikken blir vanskeligere å få øye på. Unngå risiko for deg og familien, og kjøp reflekser slik at dere er godt synlige for bilister og andre på veien. I nettbutikken vår finner du et stort utvalg av forskjellige reflekser.

Smarte refleksvester og refleksbånd

Refleksbånd og ‘slapwrap’ er blant de enkleste og mest anvendelige refleksene du finner. Båndet har borrelås på baksiden og er lett å feste for deg som beveger deg ute etter det har blitt mørkt. Båndet sitter godt og er lett å feste. Slapwrap krøller seg rundt armen eller benet og er lett å ha med i lomma eller sekken og ta av og på etter behov. Med 38 cm lengde passer de fint rundt armen også med vinterjakka på.

God synlig med refleksvest

Refleksvest er enkelt å ta på utenpå klær, og gjør deg svært synlig i mørket. Du kan kjøpe en firepakning til å ha liggende i bilen for eksempel. Vil du kjøpe en refleksvest av solid kvalitet kan du kjøpe en tofarget refleksvest/varselvest med glidelås og sidelomme, laget av slitesterk polyester. Kjøper du reflekser og vester i nettbutikken får du fri frakt.

6 vare(r)

per side

6 vare(r)

per side