Brodder

Godt grep hele året

Det kan iblant være litt av et vågestykke å driste seg ut på tur vinterstid, særlig når det har vært væromslag og isen har lagt seg uten at sandstrøingen har rukket å gjøre gatene trygge enda. Heldigvis finnes det et stort utvalg av brodder som passer de fleste sko og føreforhold.

Løpetur, fjelltur, jakt – med brodder

For deg som er glad i å løpe og bevege deg ute i naturen er det godt å vite at det finnes brodder også for en aktiv hverdag. I nettbutikken vår har vi brodder til fjellsko, brodder til sko og brodder til løping. Yaktrax brodder til jogging er et godt valg for deg som vil ha godt og solid grep når du er ute og løper. Skal du kjøpe brodder er det flere ulike modeller og prisklasser å velge mellom. Yaktrax pro brukes av postbud over hele landet. Ser du etter brodder for sko er Yaktrax diamond grip brodder som passer godt til sko og støvler.

Enkel handel i nettbutikken

Du finner de broddene du ønsker deg i vår nettbutikk, hvor vi har rask levering, fri frakt og 14 dagers åpent kjøp. I nettbutikken er det lett å finne størrelse og modell som passer for deg.

4 vare(r)

per side

4 vare(r)

per side