Brannteppe

Brannteppe – effektiv stopper for mindre branner

Et brannteppe er en rimelig og fornuftig investering for å øke brannsikkerheten hjemme. Skulle det for eksempel ta fyr nær stekeovnen kan man raskt kaste over et brannteppe, hvor glassfibervevet i teppet kveler flammene raskt og enkelt, uten å lage søl over hele kjøkkenet. Et brannteppe egner seg også godt hvis gjenstander eller klærne til en person har tatt fyr

Mange gode branntepper å velge mellom

På våre nettsider finner du branntepper fra Housegard, en etablert og erfaren produsent av brannsikringsutstyr. Velg mellom branntepper til ulik pris avhengig av hvilken størrelse du ser etter. Branntepper på 120x120cm er noe rimeligere enn tepper med dimensjonene 120x180cm. Velg gjerne tepper ut fra størrelsen til det de skal brukes til. Har du en stor komfyr, kan det for eksempel være verdt å ha et stort teppe fremfor et lite.

Branntepper til pynt og til nytte

Kjøkkenet er et typisk rom hvor man med fordel kan henge et brannteppe, men ikke alle synes designet er like lekkert. Fremfor å rydde bort dette viktige elementet, kan du nå heller kjøpe flotte ovetrekk i zigzag- og Marrakesh-mønster til å trekke over den røde pakken teppet leveres i.

4 vare(r)

per side

4 vare(r)

per side