Røykvarsler

Den beste røykvarslerløsningen for deg

Har du husket å sjekke at alle røykvarslerne er på plass hjemme, og at de har batteri slik at de slår alarm når de skal? Eller tenker du kanskje på å sette opp flere varslere, slik at hele huset blir vekket hvis uhellet skulle være ute? Da kan seriekoblet røykvarsler være det riktige valget for deg, hvor opptil tolv røykvarslere kan kobles sammen.

Fordeler med seriekoblet trådløs røykvarsler

Ønsker du seriekoblede røykvarslere uten kabel, kan du velge trådløs sammenkobling. Med en trådløs base kan flere varslere kobles trådløst sammen, med en rekkevidde på 150 meter. Basen kommer med lithiumbatteri som har ti års levetid.

Gjør hjemmet ditt brannsikkert i dag

I nettbutikken vår finnes det et godt utvalg av ulike typer røykvarslere, i ulike prisklasser. Den typiske røykvarsleren er de optiske røykvarslerne, som registrerer at det blir store partikler i luften som hundrer lysrefleksjon og dermed slår alarm. Noen varslere fås med hysjknapp for rask stans ved feilalarm. Sjekk røykvarslerne dine i dag, og sørg for at alt som ikke fungerer blir byttet så raskt som mulig – en enkel investering som gir stort utbytte.