Personlig sikkerhet

Personlig sikkerhetsutstyr – for trygghet i hverdagen

Det kan være ulike årsaker til at man ønsker å investere i utstyr som øker personlig sikkerhet, uansett er det viktig at man finner solid utstyr som fungerer godt, er enkelt å bruke og har rimelig god varighet.

Trygg alle steder man ferdes

Overfallsalarmer og forsvarsspray er blant noen av våre mest populære produkter, og er nyttige utstyr for å både beskytte seg og tiltrekke seg oppmerksomhet hvis man kommer i en farlig situasjon. Forsvarssprayen kan rekke opp til fire meter, og gir mottakeren en rød farge som også blinder øynene og gjør det lettere å identifisere en angriper.

Trygg, synlig ferdsel med godt grep

Vinterstid er brodder til skoene noe av det enkleste man kan gjøre for å øke sikkerheten på glatt føre. Broddene kan brukes både til dagligdags bruk og hvis man skal ut på løpetur, og er enkle og ta av og på. God belysning, enten med nødlykt med nattlysfunksjon og automatisk tenning hvis strømmen går eller med stavlampe bidrar til god oversikt. Reflekser er også svært viktig tilbehør vinterstid, i nettbutikken finner du både refleksvester, refleks slapwrap, og redningsvester med refleks.

Vare 1 til 12 av totalt 16

per side

Side:
  1. 1
  2. 2

Vare 1 til 12 av totalt 16

per side

Side:
  1. 1
  2. 2