Overspenningsvern

Beskytt dine mest verdifulle elektriske apparater

80% av feil og skader på data- og teleutstyr skyldes overspenning i strømnettet. Kjøper du SuperPro10 kombivern har du overspenningsvern for alt data og teleutstyr som er tilkoblet El - Tele/ISDN – ADSL. Har du for eksempel investert i nytt og kostbart datautstyr kan et spenningsvern være fornuftig for å sikre at utstyret ikke skades selv ved overspenning eller uvær. Du plugger rett og slett overspenningsvernet inn i stikkontakten, så er apparatene dine beskyttet mot tre ganger så kraftige utladninger som det kreves for å få FG-godkjennelse.

Valg av overspenningsvern

I nettbutikken vår kan du velge mellom to ulike lynvern eller overspenningsvern, begge av god kvalitet, hvor den ene kan kobles til åtte kontakter eller apparater mens den andre er for én enkel kontakt. Overspenningsvern når det er lyn er en svært god investering for å beskytte bredbåndsmodem og annet analogt teleutstyr.

Finn det du trenger i nettbutikken vår

Handler du i nettbutikken vår får du rask og gratis frakt, og 14 dagers åpent kjøp. Når du først er innom kan du også kikke på de andre apparatene vi har for å øke sikkerheten i ditt hjem.

2 vare(r)

per side

2 vare(r)

per side