CO Varsler

CO-varsler som oppdager gass før uhellet er ute

Hvis det skjer forbrenning inne, enten det er på hjemme, på hytta eller på båten, er det en viss risiko for skadelige nivåer av karbonmonoksid. Enten det gjelder vanlig vedfyring, bruk av gass og bensin, for eksempel ved bruk av gassoppvarmet vann, eller ved bruk av diesel eller parafin, må man være oppmerksom på nivået av CO i luften.

CO-alarm til båt, hytte og bolig

Det finnes flere ulike apparater som måler nivåene av karbonmonoksid. Felles er at de varsler ved skadelige nivåer av CO, og disse passer spesielt godt hvis du fyrer med gass eller annet fossilt brennstoff. Apparatene har gjerne digitalt display som viser konsentrasjonen av CO i parts per million, og passer bra til bruk i båt, hytter, campingvogner og annet.

Gjør hverdagen og fritiden litt tryggere

På våre nettsider finner du flere modeller av CO-varslere, i ulike prisklasser. De mest avanserte kan også fungere i flere uker uten tilgang til strøm, og kan seriekobles med andre trådløse CO-detektorer. Som røykvarslere kommer også disse alarmene med en "hysj"-knapp, men alarmen kan ikke skrus av dersom nivået av CO når 300ppm eller mer.

4 vare(r)

per side

4 vare(r)

per side