Brannstige

På dagtid når de alle er våkne kan en brann vanligvis oppdages raskt, men det er verre om natten når de fleste ligger i drømmeland. Dersom brannen oppdages for sent, og slukking på egen hånd ikke lenger er forsvarlig, må man evakuere raskt. Da er det uvurderlig å ha en fastmontert brannstige, siden soverommene ofte befinner seg i andre etasje i en enebolig eller et rekkehus, og trappen ned kan være sperret av røyk eller flammer.

Få alle i familien raskt i sikkerhet

Det er smart å planlegge hvordan familien raskt kan evakuere boligen, og da bør brannstigen være inkludert i planene. Vår brannstige er utfellbar, noe som betyr at den tar liten plass når den ikke er i bruk, og den kan kjøpes i flere lengder. Som tilleggsutstyr kan du få kjøpt barnesele til små barn, noe som gjør denne evakueringsmetoden godt egnet for hele familien. Stigen er sikret med en splint når den ikke er i bruk, og du velger selv hvor stigen skal kunne utløses og felles ut. Dermed kan den tilpasses til familiens behov og til høyden på huset dere bor i.

15 års garanti og gunstige priser

Stigene er ikke bare lite synlige når de ikke er i bruk - de er også overraskende solide. Her trenger man ikke tenke på å evakuere bare én og én om gangen. Stigen tåler vekten av det antallet personer som får plass samtidig, så en 3 meter høy stige kan fint ha 2 personer i stigen uten problemer. Vi har lang garanti på brannstiger, og pris er avhengig av lengden på stigen.

10 vare(r)

per side

10 vare(r)

per side