Boligalarm

Trygghet i hjemmet

Å kjenne seg trygg hjemme i eget hus eller leilighet er noe alle bør få lov til. Men – iblant hender det at det er innbrudd i nabolaget, eller man kan oppleve innbrudd selv. Etter slike hendelser, eller som et forebyggende tiltak, er det mange som investerer i boligalarm for å hindre uønsket besøk hjemme

Riktig alarm for deg

Alarmmannen kameradetektor er et kamera med bevegelsessensor som tilbyr live streaming av bilder fra ditt hjem. Det kan også være smart å investere i et Alarmmannen-skilt slik at man avskrekker eventuelle inntrengere. Powermaster boligalarm er en startpakke med kameradetektor, og en solid løsning for deg som er opptatt av sikkerhet i hjemmet. Her får du med magnetbryter, bevegelsesdetektor med kamera og fjernkontroll.

Gode løsninger for din sikkerhet

Ser du etter hjemmealarm er det mange gode alternativer i vår nettbutikk, fra enkle løsninger til komplette sikkerhetspakker. Ta en kikk i nettbutikken vår for å se hva som passer best for ditt behov. Vi sender varene etter få dager, og frakt er gratis. Skulle ikke løsningen du har valgt passe ditt behov har du 14 dagers åpent kjøp.

Vare 1 til 12 av totalt 32

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Vare 1 til 12 av totalt 32

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3