Medisinskap

Ta vare på medisinene dine

Det er viktig å oppbevare førstehjelpsutstyr og medisiner riktig. Hva med å kjøpe et låsbart skap som du kan fylle opp med det du selv trenger mest? Et førstehjelpsskap med lås kan være greit å ha for å hindre at uvedkommende får forsyne seg av dine medisiner. Kanskje aller viktigst er det at barna dine ikke får i seg noe de ikke burde gjøre. Vi selger et medisinskap med lås fra Noraid med to flyttbare hyller. Du kan velge om du vil kjøpe et skap med eller uten innhold.

Skapets utførelse

Skapet vi tilbyr koster fra kr. 569,-, og altså da over 500,-, noe som betyr at du får gratis frakt. Vårt medisinskap er ganske stort med dimensjonene 46 x 30 x 14 cm. Skapet har tre hyller for oppbevaring av ønsket medisin. Ellers er det ikke så alt for dyrt for et skap som er ferdig fylt med innhold. Selvlysende kors og nødnumre på døra gjør at det skal være enkelt å få nødvendige medisiner og hjelp om uhellet skulle være ute.

Innhold for skapet

Vi har et eget førstehjelpskit til salgs for dem som måtte angre seg for at de ikke kjøpte skapet med dette i første omgang. Dette består blant annet av hansker, sårservietter, bandasjer og ispose. Selvfølgelig kan du supplere med det du måtte ønske. Kanskje du rett og slett vil bruke skapet til noe helt annet? Dette blir uansett som en slags safe ved at du kan låse igjen med nøkkelen.

3 vare(r)

per side

3 vare(r)

per side