Bårestol

Når det oppstår brann i en bygning gjelder det å komme seg ut fort, og dagens bygninger følger forskriftene som gjør at nødutganger er tydelig merket. For de som kan gå selv er det selvsagt enkelt, men det er verre med de som er dårlig til beins, som er syke eller som kanskje ikke kan bruke beina sine i det hele tatt. Da er det å ha en bårestol gull verdt - uføre vil da raskt kunne bli brakt i sikkerhet på en komfortabel, sikker og verdig måte.

Stoler som tåler en trøkk

Når det er snakk om en evakueringsstol, er det en selvfølge at den må være laget av solide materialer og svært slitesterk. Når det er brann skal som kjent ikke heiser benyttes, så den må tåle røff bruk i nødutganger og trapper. Den som er festet til stolen skal heller ikke ha det smertefullt under evakueringen, så sitteunderlaget og hjulene må absorbere støt og slag som kan oppstå. Stolene har gode håndtak, og er enkle å bære for to stykker - både for den som er vendt mot gangretningen og den som går bak stolen.

Enkel og praktisk

En evakueringsstol må selvsagt være lett tilgjengelig, for tiden er dyrebar dersom det oppstår en brann. I et lagerlokale gjelder det å utnytte plassen godt, og våre stoler er sammenleggbare og tar liten plass når de er sammenslått. Tross den solide konstruksjonen er stolene lette og kan fint bæres med én hånd. De fleste båre- og evakueringsstolene har solide festestropper og flere støttefunksjoner innebygd. Vi har denne typen stoler i flere prisklasser og varianter, slik at du enkelt kan finne en som passer for ditt bruksområde.

5 vare(r)

per side

5 vare(r)

per side