Pulverapparat

Slukk alle branner

I de aller fleste norske hjem vil du finne et pulverapparat. Grunnen til at det er så populært, er nok sannsynligvis fordi det passer til å slukke alle typer branner i boligen. I tillegg har et pulverapparat ganske lav pris ved innkjøp og vedlikehold. Selv om det kanskje blir mye søl etter et sånt apparat, veies dette opp av at det har den beste slukkevnen av brannslukkerne til salgs. Nøyaktig slukkeevne står oppført foran bokstaven A i beskrivelsen. En brannslukker med pulver er ellers det enkleste å bruke.

Vi selger ulike typer av pulverapparat

Hos oss får du pulverapparat å slukke brann med som veier både to, seks og tolv kilo. Hjemme, og i andre bygg, campingvogner eller -biler, er det de på seks kilo som gjelder. Om du vil ha et apparat i bilen eller båten, kan du gå for de på to kilo. For bruk av bedrifter anbefaler vi apparater på tolv kilo. Vi fører pulverapparat fra Housegard i tillegg til ett fra Trygg, som til gjengjeld har over dobbelt så stor slukkeeffekt som minstekravet for boliger. Denne kan også brukes av bedrifter.

Vedlikehold av apparatet

Ut fra norske forskrifter skal pulverapparatet i boligen din kontrolleres av en fagmann etter fem år. I offentlige rom og næringslokaler må det føres årlige kontroller av apparatene. Kontrollene må kunne dokumenteres. Ellers er det lurt å vende slukkeren med jevne mellomrom slik at pulveret ikke forsteines i beholderen. Et brannslukningsapparat med pulver er uansett den enkleste brannslukkeren å holde ved like.

5 vare(r)

per side

5 vare(r)

per side