Seriekoblet røykvarsler trådløs

Få beskjed der du er

Bor du i et hus med flere rom, og kanskje med flere etasjer i tillegg, er en røykvarsler som er seriekoblet absolutt noe å anbefale. Dette vil gi deg økt trygghet både om dagen og natta, siden du kan våkne på soverommet på loftet av at det brenner i kjelleren. Når du seriekobler varslere, gir de nemlig beskjed overalt og ikke bare i det rommet det faktisk brenner. Du får raskere beskjed og dermed bedre tid til å evakuere. Du slipper altså å risikere å “snooze” deg gjennom brannen.

Anbefalte modeller

Ei Electronics har to modeller i Ei605CRF og 650iRF som er veldig avanserte med lithium-batteri som varer i minst ti år. Begge kan seriekobles med opptil 12 stk. totalt. Førstnevnte kan brukes med fjernkontroll, som enten kan være håndholdt eller fastmontert i vegg, der du kan teste og pause alarmen. I tillegg kan du se hvor brannalarmen har blitt utløst. På den større modellen kan du gjøre dette gjennom AudioLink-appen på smarttelefonen. Vi har ellers en egen modell for døve og tunghørte.

Montering av røykvarslerne

En røykvarsler som er seriekoblet med trådløs tilkobling er svært enkel å montere. Litt enkel programmering gjør jobben, og du trenger ikke å dra i noen ledninger eller liknende. Om du vil gjøre det enda enklere og slippe å borre hull i taket, kan du kjøpe selvklebende braketter som ekstrautstyr. En smart Ei Electronics-røykvarsler med trådløs tilkobling kan du enkelt kontrollere gjennom enten fjernkontroll eller app.