Safer - Nøkkelskap

Pass på dine kjæreste eiendeler

De fleste har noen eiendeler og ting som betyr spesielt mye, og som det er sårt å miste. For at man skal være helt sikker på at disse tingene er oppbevart på et trygt sted kan det være fornuftig å investere i en brannsikker safe eller sikkerhetsskap. En safe kan være gunstig både på kontoret og hjemme, og beskytter både mot brann og innbrudd. Safene står på hjul slik at de er lette å bevege på, men disse kan tas av om man ønsker å bolte skapet fast til gulvet. Skapene fås i flere størrelser, 35, 67 og 103 liter. Safene har elektronisk kodelås, og den største safen veier 200 kilo.

Smarte nøkkelskap

Nøkkelskap med deponeringsluke for levering av nøkler er en praktisk investering som holder orden når man har mange nøkler å holde styr på. Skapene leveres med 30, 48 eller 144 kroker, og kan også boltes fast.

Finn riktig produkt i vår nettbutikk

Finn sikkerhetsskapet som passer for deg i vår nettbutikk, så gjør vi resten av jobben. Enten du kjøper det minste nøkkelskapet eller den største safen spanderer vi frakt hjem til deg. Du har også 14 dagers åpent kjøp. Har du spørsmål om skapene våre kan du gjerne ringe oss på kundeservice.

6 vare(r)

per side

6 vare(r)

per side