Redningsvest

Trygghet på sjøen

Når man er ute i båt eller på vann er regel nummer én å ha på seg redningsvest. Noen ganger kan man kanskje droppe det fordi man bare skal en liten tur, eller den ligger for kronglete til, men redningsvest bør være like naturlig å ta på som sikkerhetsbelte når man setter seg i bilen. Er du i en båt under 8 meters lengde er det påbudt å ha på redningsvest.

Mange typer redningsvester

I nettbutikken vår finner du mange ulike typer vester, og Regatta redningsvest er en god og billig redningsvest til noen få hundrelapper. Den har gode flyteegenskaper og sitter behagelig på kroppen. Den har fløyte og beltespenne for justering. Skal du kjøpe redningsvest er det fornuftig å tenke på hva slags bruk den skal være til, er det på grunt vann med liten fare for uvær kan de enkleste vestene passe fint. Skal du bevege deg mye og være ute i røffere vær kan det være lurt å investere i en skikkelig kvalitetsvest.

Finn vester i nettbutikken vår

Vi har et stort utvalg av vester på nett, fra vester for baby og barn til redningsvester som er oppblåsbare. Rask levering og gratis frakt.