Låser

Kvalitetslåser til de fleste behov

En god hengelås er nyttig ved mange anledninger – når du skal på gymmen og låser inn tingene i garderobeskapet, når du skal låse uthuset på hytta eller døra til kjellerboden. Trenger du hengelås på båten finnes det kraftige hengelåser med plastbelegg i kraftig farge slik at låsen er godt synlig.

Orden i nøkkelskapet

Abus nøkkelskap er et lite veggmontert skap som passer fint til montering både inne og på beskyttede steder ute. Her kan du oppbevare nøkler, kodekort og annet. Skapet har firesifret kodelås og passer fint for overlevering av nøkler til håndverkere og andre. Her kan du oppbevare nøkler til sykkellås og båtlås, låser som du forøvrig også kan kjøpe i nettbutikken vår. Til sykkelen har vi flere gode låser fra Abus, både kompakte og foldbare låser og låser med u-bøyle. Vi selger også vinduslåser som du selv kan montere enkelt på alle vinduer som har hjørne mellom vindu og karm.

Finn låser i nettbutikken vår

Vi har et variert utvalg av solide låser i nettbutikken vår. Gode priser, rask levering og gratis frakt. Du har også 14 dagers åpent kjøp når du handler i nettbutikken vår.

12 vare(r)

per side

12 vare(r)

per side