Kamera-overvåking

Føl deg trygg hjemme

Å føle seg trygg i eget hjem er viktig for oss alle, men iblant kan ulike forhold gjøre at man ønsker ekstra god oversikt over hus og omkringliggende eiendom. Da kan det være verdt å investere i et kameraovervåkning hjemme for eksempel ved et overvåkningskamera ute, slik at du fanger opp og har kontroll på det som foregår utenfor husveggen. Det er ukomplisert å installere, og lett å bruke.

Kameraer til alle behov, natt og dag

Den type kameraovervåkning vi tilbyr i vår nettbutikk er enkel i bruk, og har mange nyttige funksjoner slik som dag/natt-funksjon slik at du fanger opp bevegelse og aktivitet like bra både dag og natt. Det er bred synsvinkel for bedre oversikt, lokal lagring på minnekort, bevegelsesdeteksjon og god bildekvalitet. Wifi-kameraoveråkning kan kobles til smarttelefonen din, slik at du kan følge med live eller se opptak.

Kamera til innebruk

I nettbutikken finner du også kamera til innebruk, som kameraovervåkning på hytte eller bolig. Disse er noe rimeligere en utendørskameraer, men tilbyr mye av den samme funksjonaliteten som dag/natt-funksjon, bevegelsesdeteksjon og mer. Kontakt gjerne vår kundeservice om du har spørsmål om våre produkter.

2 vare(r)

per side

2 vare(r)

per side